AZƏRBAYCAN ÇÖRƏYİ
Müəllif | Prof., t.e.n. Əhmədov Əhməd-Cabir İsmayıl oğlu B.e.n., baş müəllim Qurbanova Alilə Alı qızı |
---|---|
Nəşr olunduğu il | 2010 |
Elm sahəsi | İqtisad elmləri |
Nəşriyyat | Gənclik |
Nəşr yeri | Bakı |
Prof., t.e.n. Əhmədov Əhməd-Cabir İsmayıl oğlu B.e.n., baş müəllim Qurbanova Alilə Alı qızı. AZƏRBAYCAN ÇÖRƏYİ. Bakı, Gənclik, 2010.
Kitabın birinci və ikinci fəslində çörək-kökə məmulatının xammalı,istehsalı üsulları, çeşidi və keyfiyyət göstəriciləri geniş ədəbiyyat məlumatları əsasında yazılmışdır. Üçüncü fəsildə yer alan Azərbaycanın milli çörək-kökə məmulatının əsas və yardımçı xammalları, o cümlədən çörəyin qidalılıq və bioloji dəyərini artırmaq məqsədilə istifadə olunan müxtəlif zənginləşdirici xammaların səciyyəsi, milli çörək-kökə məmulatının təsnifatı və çeşidi oxucuların marağına səbəb olacaqdır