Qida məhsulları istehsalında qida əlavələri və bioloji aktiv əlavələr
Müəllif | Aslanova M.S |
---|---|
Nəşr olunduğu il | 2023 |
Elm sahəsi | İqtisad elmləri |
Nəşriyyat | Ecoprint |
Nəşr yeri | Bakı |
Aslanova M.S. Qida məhsulları istehsalında qida əlavələri və bioloji aktiv əlavələr. Bakı, Ecoprint, 2023.
Dərs vəsaiti ali təhsil müəssisələrinin 060642 –“Qida məhsulları mühəndisliyi” ixtisası üzrə təhsil alan magistr tələbələri üçün nəzərdə tutulub. Bu dərs vəsaiti qida əlavələri anlayışı, onların istifadə tarixi və bu gün istifadə xüsusiyyətləri kimi məsələləri əhatə edir. Fənnin öyrənilməsinin məqsədi tələbələrin qida məhsulları istehsalında qida əlavələri və bioloji aktiv əlavələrdən istifadəsinə dair nəzəri biliklərə və praktiki bacarıqlara yiyələnməsidir. Dərs vəsaiti “Qida məhsulları mühəndisliyi” ixtisasının bütün ixtisaslaşmaları üzrə təhsil alan tələbələr və geniş oxucu kütləsi üçün də sərfəli ola bilər.